Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2008

Το αγόρι της εβδομάδας: Κρις Μεσίνα

Οσοι υπήρξατε εθισμένοι στο Six Feet Under θα τον θυμάστε από τα τελευταία επεισόδια του 6ου κύκλου στον ρόλο του Τεντ. Εγώ, τουλάχιστον, τον θυμάμαι ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ. Ο (σε πρώτο επίπεδο) γιαπιδοστρέιτ συνάδελφος της αναρχοαυτόνομης Κλερ αποδεινύεται γκόμενος της κατηγορίας "γιάμι-γιάμι": στο πρώτο τους ραντεβού της συμπαραστέκεται big time όλο το βράδυ στο νοσοκομείο που βρίσκεται ο αδελφός της με κάτι πολύ σοβαρό και γενικά το αγόρι κάνει την καρδιά της σκληροτράχηλης και σχεδόν μόνιμα τσαντισμένης (αλλά υπέροχης)Κλερ να ραγίσει από έρωτα. Επίσης, ο Τεντ ψηφίζει Ρεπουμπλικάνους και σε μία σκηνή υπερασπίζεται τον Τζορτζ Μπους στον πόλεμο του Ιρακ. Αλλά το αγόρι είναι διαμάντι και του τα συγχωρούμε όλα. Οπως του τα συγχώρεσε και η Κλερ.

extra info: Ο Κρις Μεσίνα (γ. 1974) θα παίξει στην επόμενη ταινία του Γούντι Αλεν ενώ υπάρχει και κάτι στον ορίζοντα μαζί με Μέριλ Στριπ.

Προειδοποίηση: Οσοι παρακολοθούν τώρα τη σειρά καλύτερα να αποφύγουν το βιντέακι του You Tube καθώς αποκαλύπτονται συγκλονιστικές λεπτομέρειες της εξέλιξης της πλοκής. Θενκς!

3 σχόλια:

cobden είπε...

Το παράπονο μου :Γιατί να μην είναι και οι gay Νεοδημοκράτες σαν τους gay Republicans???

cobden είπε...

Ωχ, ο τύπος από το Six Feet Under,ήταν str8 Republican?Άσχετο το παραπάνω σχόλιο,ότι θυμάμαι χαίρομαι!

Ανώνυμος είπε...

a片,A片,a片,a片,a片,A片,A片,A片,a片,A片,A片,A片,a片,a片,a片,a片,A片,A片,A片,a片,a片,a片,A片,A片,A片,a片,a片,ut聊天室,A片,A片,正妹牆,哈啦聊天室,080視訊聊天室,尋夢園聊天室,聊天室,豆豆聊天室,