Τετάρτη 5 Μαρτίου 2008

H Θάλασσα



Τη θάλασσα
Δέκα τέσσερα χρόνια
Είχα να τη δω
Υποθέτω πως έτσι ξαναγεννιέται κανείς
Ανοίγοντας τον εαυτό του
Μοιρογνωμόνιο του ορίζοντα
Σε μιαν ανείπωτη αγκαλιά
Για τη μητέρα του κόσμου
Τη θάλασσα.

Info: Στον Ιανό, την Τρίτη 18 Μαρτίου, 8.00 μ.μ., η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη ξεφυλλίζει - διαβάζει τα «Ημερολόγια», της Λένας Πλάτωνος και ο Νίκος Γ. Ξυδάκης, αρχισυντάκτης της «Καθημερινής», ο Στάθης Τσαγκαρουσιάνος, διευθυντής-εκδότης της Lifo, ο Γιάννης Πετρίδης, συγγραφέας, μουσικός παραγωγός, ο Μάκης Μηλάτος, δημοσιογράφος, μουσικός παραγωγός, ο Ερρίκος Σοφράς, ποιητής, μεταφραστής, ο Γιώργος Χρονάς, χαιρετίζουν την Λένα Πλάτωνος και τον νέο της δίσκο «Ημερολόγια», στις Εκδόσεις Οδός Πανός. Η «Θάλασσα» είναι ένα από τα καινούργια της τραγούδια (στίχοι και μουσική, δικοί της).

7 σχόλια:

enteka είπε...

όχι ρε γαμώτο, τι all star cast είναι αυτό, και τι κρίμα που δουλεύω (και μάλιστα 500 χλμ μακριά). νιώθω σα να χάνω... κι εγώ δεν ξέρω τι

enteka είπε...

ξέρεις τυχόν κάποιον που θα το τραβήξει σε βίντεο και θα μπορεί να μου το στείλει; πληρώνω όσο όσο και δεν κάνω πλάκα - θα σκάσω!

enteka είπε...

(οκ, έχω κολλήσει τώρα, κλείνω το μπλογκ σου και μετά το ξανανοίγω, αλλά δεν μπορώ να το ξεπεράσω, κάποιος πρέπει να την πείσει να κάνει παρουσίαση και στη θεσσαλονίκη)

the beautiful south είπε...

Σίγουρα κινηματογραφούνται οι εκδηλώσεις στον Ιανό, μήπως να κάνω μία ερώτηση; (αν σοβαρολογείς-που σοβαρολογείς)

Περί Θεσσαλονίκης θα μάθω και θα σου πω :)

enteka είπε...

είσαι πολύ καλός (που το ήξερα ήδη)

ναι και στα δύο

Ανώνυμος είπε...

enteka..μαζι σου,δινω τα παντα για να εχω την εκδηλωση!!Εαν καποιος μαθει κατι ας ενημερωσει και εμενα!!pleasee!

Ανώνυμος είπε...

a片,A片,a片,a片,a片,A片,A片,A片,a片,A片,A片,A片,a片,a片,a片,a片,A片,A片,A片,a片,a片,a片,A片,A片,A片,a片,a片,ut聊天室,A片,A片,正妹牆,哈啦聊天室,080視訊聊天室,尋夢園聊天室,聊天室,豆豆聊天室,